Topic: PLUGIN DOES NOT WORK WITH WPLM, HELP !!! | WP Masonry Layout

PLUGIN DOES NOT WORK WITH WPLM, HELP !!!

Home Forums Lite Version PLUGIN DOES NOT WORK WITH WPLM, HELP !!!

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Masonry Guy 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #3675 Reply

    anna

    Hi,
    I installed the plugin and it works well. It does not work in the English language with WPML (Finestra sul mondo, error: WP Masonry Posts: Posts No More . )
    I used the same shortcode page in Italian.

    Thanks!

    #3685 Reply

    Masonry Guy
    Keymaster

    Hi Anna,

    Can you please send me your wp-admin details at info (@) masonrylayout (d00t) com ?

    Thanks

    #3687 Reply

    anna

    Thank! Send you via email.

    Anna

    #3801 Reply

    anna

    I have no more ‘received news about the integration between your plugins and wmpl.
    Thank you.

    Anna

    #3817 Reply

    Masonry Guy
    Keymaster

    Hi Anna,

    Really sorry for the delay. We are working to fix and it is taking longer than expected. We will have a new release on monday with these fixes.

    Thanks

    #3837 Reply

    anna

    Thank you! 🙂

    #12401 Reply

    Staffan

    Is is problem solved yet?

    I use Lite version 1.6 and everything works propery with the default languages but not with the secondary?

    First the “LOAD MORE” are displayed and after awile “WP MASONRY POSTS : NO MORE POSTS.”

    #12403 Reply

    Masonry Guy
    Keymaster

    Hi Staffan,

    From version 1.6 it should work fine with WPML. Can you please make sure you have posts in both language ? Or can you please send me the page url where you have setup the masonry code. Please let me know what you have setup in shortcode like category, post type and so on.

    Thanks

    #18437 Reply

    Ibnul

    Hello,
    Thanks so much for this awesome plguin, I’m using it with charm but facing weird issue with language plguin wpml. Let me explain please.
    I’ve created custom post type “Latest News” and added items in both English and Spanish language.
    And created the shortcode, added that into page as linked below

    Our Latest News


    When you see this link in Computer it’s fine for both languages, I mean it’s loading Spanish items when I’m in Spanish page.
    But when I’m browsing in Mobile and opening the page in Spanish version it’s not working. I mean it’s showing the English News items instead of Spanish version.

    I’ve created categories, “English and Spanish” and created two shortcode selecting English for one for English page and Spanish for Spanish page. And now English is working fine but when in Spanish it’s showing “No post found”.
    Please be noted that this issue is only for Mobile browser, in computer everything is fine.

    Any help would be highly appreciated.

    Regards
    Ibnul

    #18455 Reply

    Masonry Guy
    Keymaster

    Hi Ibnul,

    The same issue was reported by one of our previous user few days back.

    The layout works when wp-admin is logged in (May be it is logged in your desktop computer). Can you please logout wp-admin and check if this is the scenario here ?

    Thanks

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Reply To: PLUGIN DOES NOT WORK WITH WPLM, HELP !!!
Your information: